Varaa arviokäynti

Ota meihin yhteyttä. Arvoasuntojen välityksellä arvoasuntosi myynti on helppoa, luotettavaa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä. 

Pysyviä arvoja

Pitkä kokemus kiinteistövälityksessä antaa meille varman näkemyksen harvinaisistakin kohteista. Arvoasunnoissa on kysymys pysyvistä arvoista ja jatkuvuudesta. Luottamuksellinen työskentely on ehdoton lähtökohta. Myös markkinoinnin tyyli, materiaalit, kuvaukset ja esittelyt ovat ehdottomasti aina linjassa kohteen arvon ja luonteen kanssa.

Myynti ja markkinointi

Asuntosi arvoinen

Myynti ja markkinointi

Stailaa & valokuvaa kotisi

Tiimimme

Stailaa & valokuvaa kotisi

Palveluksessanne!

Tutustu henkilökuntaamme

Palveluksessanne!

Uusi Lastensairaala 2017

Arvoasunnot tekee hyvää

Uusi Lastensairaala 2017

Uusimmat kohteemme

Tässä uusimmat meillä myynnissä olevat arvokiinteistöt. Pitkä kokemus kiinteistövälityksessä antaa meille varman näkemyksen harvinaisistakin kohteista. Kun saamme toimeksiannon, marssijärjestys on selvä. Asiakas on ykkössijalla koko ajan ja jokainen työ hoidetaan tyylikkäästi valmiiksi asti, pilkulleen sovitulla tavalla.

Seuraa meitä Facebookissa

19.7.2017

Siintääkö haaveissasi uusi upea kivitalo luonnonkauniilla alueella? Tämä Espoon Henttaan asuinalueelle heinäkuussa 2018 valmistuva omakotitalo on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Klikkaa ja lue lisää!... Lue lisää ›

7.7.2017

Nyt kohti Lauttasaarta, upea perheasunto avaa ovensa sunnuntaina 9.7.2017. Näyttö klo.14.30, tule paikalle! Kerrostalo 3 - 4h, k, s/ 111,0 m² Velaton myyntihinta 588 000 €. Vattuniemenkuja 3 A, 00210 Helsinki Tässä asunnossa on kaikki palaset kohdillaan: moneen tarpeeseen muuntuva pohjaratkaisu,... Lue lisää ›

30.6.2017

Valoisa keskustakaksio Hyvinkäällä. Tule ja viehäty!... Lue lisää ›